Vi har avlet islandske heste i næsten 30 år, og har fået 8. generation af islandske heste i 2017. Vi har efterhånden en flok hopper, som vi godt kan lide, og som lever op til vores avlsmål om at avle “den perfekte skovturshest med fornuftigt, godt og samarbejdsvilligt sind, god vilje og fremdrift, god tölt, lærenem, holdbar og fornuftig. En hest, som kan rides alene og i flok, og som kan bruges af hele familien.”

Vores heste er omdrejningspunkt for mange arrangementer og gode oplevelse med turridning. kursusvirksomked, og undervisning.

Undervisning

undervisning på islandske heste

Kirstine underviser på Stutteri Amhøj, og hun er uddannet folkeskolelærer fra Ålborg Seminarium i 2016. Kirstine er vokset op på gården sammen med de islandske heste, og hun sad på ryggen af en hest, før hun kunne gå.

Kirstine begyndte meget tidligt at tilride hestene sammen med Bo, og i dag har hun stor erfaring med tilridning og har udviklet en tilgang til hestene, hvor hun finder det bedste frem i hver hest, og hele tiden har fokus på, hvor hesten er i sin uddannelse. Det er ifølge Kirstine rytterens ansvar af få det bedste frem i hver hest.

Kirstine får selv undervisning for hele tiden at forbedre og dygtiggøre sig.

Salgsheste

Vi sælger kun heste, som vi selv har avlet, og i tilridning og træning af vores heste lægges der stor vægt på at uddanne en stabil og nervefast ridehest med god ridevilje. Vi kender vores heste godt, da vi har fulgt dem fra fødsel til færdiguddannet ridehest. Vi avler gode skovtursheste.
Vi har hørt fra mange købere, at vi er gode til at finde det rigtige match mellem hest og rytter, og hos os kan du først købe en hest, når du har prøvet at ride den flere gange. Vi skal altid tro på, at det går godt med hest og rytter i fremtiden.

Har du spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail på stutteriamhoj@gmail.com eller ringe os op.

RING BO: +45 20 29 35 67

RING KIRSTINE: +45 29 92 95 82

Salg af sadler

Vi sælger sadler fra TØLTHESTER, og vi er meget tilfredse med at ride i virkelig gode sadler af høj kvalitet, og med de mange forskellige modeller, er det nemt at finde en saddel, som ligger godt på alle vores heste.
Se mere om de forskellige modeller på: toelthester.dk