undervisning på islandske heste

Tøseweekend 
Tag veninder, gode arbejdskollegaer eller familie med på en hyggelig  rideweekend med fokus på forkælelse for både krop og sjæl. I vil opleve dejlige, tøltende og friske islandske heste i skønne omgivelser med store marker, skov, sø og å. Der vil være tid til hygge og snak og godt samvær og I kan slutte dagen af med afslapning i vildmarksbad med bobler.

Vi hjælper gerne med at planlægge den perfekte weekend til jer, så ring og få en aftale.


Sommerferie med islandske heste

Kom og nyd 100 islandske heste, og vær aktiv i den skønne natur med skov, sø og å. Deltag i dagens gøremål med hestene, rid en guidet tur i skov og kornmark. På ferie ved os vil I kunne få masser af tid med hestene, og opleve dagligdagen i stalden og nyde den skønne natur ved Nørreådalen og Fussingø.
Vi rider i små grupper på maks. 10 ryttere, hvor I kan opleve trygheden ved vores søde og godmodige undervisnings- og turheste.

Rideturene kan tilkøbes og varierer efter årstid og vejr, men vi forsøger altid at lade årstidsbestemte oplevelser indgå, f.eks. en ridetur i kornet, gennem troldeskoven eller ned til Fussing sø på vores egne marker.

Ferielejlighederne udlejes om sommeren på ugebasis med ankomstdag søndag efter kl.12.00 og afrejse lørdag kl. 11.00. Sengelinned, håndklæder er med i prisen.

Sauna + bålplads kan frit benyttes.

Brug af vildmarksbad koster 500 kr. pr. gang.

Anbefalinger - Rideferie på islandske heste

Lejligheden er booket, når der er betalt

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgitte.

RING BIRGITTE: +45 61 75 81 42
eller kontakt os på mail: stutteriamhoj@gmail.com

Betalingsinfo

Sparekassen Kronjylland
Reg. nr. 6232, kontonummer: 0000113492

Betaling fra udlandet:
Swift code: KRONDK22
IBAN nr.: DK2862320000113492

Vi modtager IKKE betalingskort Visa, Master eller lign.