rideferie på islandske heste

Rideferie på islandske heste.
På amhøj har vi tre ferielejligheder og flere dobbeltværelser, så kom på bondegårds- og rideferie og nyd 100 islandske heste. Her er mulighed for at være aktiv og få en masse spændende oplevelser.

Rideferie på islandske heste
Deltag i dagens gøremål med hestene, rid en tur i skoven, klap et føl, og se føllene lege og blive opdraget af deres mor. Led efter kattekillinger eller gå en tur og se jerseytyrekalvene med udsigt til Fussing sø, og slut aftenen af i sauna eller vildmarksbad med bobler i glasset.

På ferie ved os vil I kunne få masser af tid med hestene, og opleve dagligdagen i stalden med at passe hestene. Alle hestene tilses hver dag på flere forskellige folde, som alle ligger meget naturskønt i Nørreådalen eller ved Fussingø.
Vi rider i små grupper på maks. 8 ryttere, hvor I kan opleve trygheden ved vores søde og godmodige undervisnings- og turheste.

Rideturene varierer efter årstid og vejr, men vi forsøger altid at lade årstidsbestemte oplevelser indgå, f.eks. en ridetur i kornet, gennem troldeskoven eller ned til Fussing sø på vores egne marker.

Ferielejlighederne udlejes med ankomstdag søndag efter kl.12.00 og afrejse lørdag kl. 11.00. Sengelinned, håndklæder er med i prisen.

Sauna + bålplads kan frit benyttes.

Brug af vildmarksbad koster 500 kr. pr. gang.

Anbefalinger - Rideferie på islandske heste

Lejligheden er booket når der er betalt

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte Birgitte.

RING BIRGITTE: +45 61 75 81 42
eller kontakt os på mail: stutteriamhoj@gmail.com

Betalingsinfo

Sparekassen Kronjylland
Reg. nr. 6232, kontonummer: 0000113492

Betaling fra udlandet:
Swift code: KRONDK22
IBAN nr.: DK2862320000113492

Vi modtager IKKE betalingskort Visa, Master eller lign.