Gården er blevet et fantastisk samlingssted for mange mennesker, og hestefamilien består af tre generationer. Bedsteforældrene Bo og Birgitte, datter og svigersøn, Kirstine og Kenneth med barnebarn, Augusta. Arbejde og fritid flyder sammen og vi er meget enige om, at vores dyr på gården skal trives og havde et godt liv, og at jorden skal dyrkes økologisk. Det er en stor fordel at være en familie, der er sammen om de mange projekter, for vi har altid nok at gøre, og vi snakker hele tiden om, hvordan det går med vores mange heste og jerseykalve og vi deler glæderne over vores succes, når vi ser et nyfødt føl løbe af sted med sin mor eller en ny jerseykalv, som trives og drikker mælk.

Nyheder

På Amhøj sker der hele tiden mange ting. Vi dyrker jorden økologisk, avler, tilrider og træner islandske heste, har en produktion af jerseytyrekalve, kursusvirksomhed, rideundervisning af voksne og børn, bondegårdsferie, weekendkurser, ridelejr, og økologisk høstmarked.

Salg af sadler

Vi sælger sadler fra TØLTHESTER, og vi er meget tilfredse med at ride i virkelig gode sadler af høj kvalitet, og med de mange forskellige modeller, er det nemt at finde en saddel, som ligger godt på alle vores heste.
Se mere om de forskellige modeller på: toelthester.dk