Vi har længe drømt om at åbne Amhøj op for flere mennesker og flere aktiviteter med et udendørs trænings- og samlingssted for lokale ryttere og interesserede.

Amhøj vil gerne være med til at skabe mere liv, fællesskab på landet og gode relationer med spændende naturoplevelser mellem mennesker, natur og heste.

Med økonomisk tilsagn fra LAG Randers-Favrskov og Elro Fonden, håber vi på i 2021 at etablere et spændende uderum med shelter, høhotel og ovalbane.

Mange turister søger naturoplevelser for hele familien, og det vil være fantastisk at kunne tilbyde ridning på en ovalbane, og naturoplevelser med overnatning i shelter, madlavning over bål og hygge med pandekagebagning for næste morgen at nyde at vågne op til hestevrinsk og udsigt over den smukke Nørreå.

Med flere arrangementer og events kan vi tiltrække flere turister til området og blive kendte på landkortet, som et sted i nærhed af naturnationalpark med mulighed for overnatning i det fri i shelter, eller i vores ferielejligheder, med eller uden hest.

Amhøjs eksisterende faciliteter med rytterstue, køkken og toiletter med bad kan anvendes i forbindelse med det nye uderum, og vi håber på at blive et samlingssted for faglige og sociale hesteaktiviteter, både for de mennesker, der har deres daglige gang på Amhøj og for alle andre, som vil have interesse i at leje banen.
Dermed ønsker vi at åbne Amhøj for alle interesserede i lokalområdet.

Amhøj er et fællesskab om islandske heste og et socialt fællesskab.

Har du yderligere spørgsmål omkring ovalbane, shelter og høhotel

RING BO: +45 20 29 35 67

eller kontakt os på mail: stutteriamhoj@gmail.com