Amhøj heste, Salgshest

Mange spændende Amhøjheste til salg

Ómi fra Amhøj
Rigtig blød og dejlig 7 års vallak efter Vængur frá Engimýri med middel vilje. Han er en rigtig charmedreng med god energi og 4 rigtig gode gangarter. Kan rides ude både alene og i flok, nysgering og spændende at ride. Flot let type, med rigtig godt potentiale.
Pris: 60.000

Fantasía fra Amhøj
Smuk og nem 6 års hoppe efter Hárekur fra Isafold med middel vilje. Frisk dejlig dame som gerne vil afsted og utrolig stabil og nervefast. Kan ride ude både alene og i flok, sortbroget skimmel. Altid en fornøjelse at ride og virkelig en trofast ven.
Pris:55.000

Iðunn fra Amhøj
Virkelig smuk vindott 10 års hoppe efter Pruður fra Gl. Ladegård med middel vilje. Har været brugt som avlshoppe på Stutteriet, og fået 3 føl. Dejlig nysgering hoppe, som elsker at komme på tur. Er blevet redet de sidste 5 måneder. Hun kan rides både alene og i flok, og bærer sig rigtig flot under rytter og er nem at ride.
Pris: 50.000

Víóla fra Amhøj
Sort diamant – hoppe på 7 år efter Vængur frá Engimýri med middel vilje. Har fået et føl på Stutteriet, nem hest, både under rytter og i håndtering. Meget flotte gangarter med rigtig godt potentiale og dejlig at arbejde med. En hoppe, som ved, hvem hun er og ikke bange for noget.
Pris: 48.000

Atlas fra Amhøj
Flot sortbroget vallak på 9 år efter Hrannar frá Skarði. God energisk fremdrift samtidig meget styrbar. Virkelig lækker dreng med rigtig gode gangarter til den lidt mere erfarne rytter som søger en hest med lidt over middel vilje. En rigtig øjesten, som man får de fedeste oplevelser på. Kan rides både alene og i flok.
Pris: 50.000

Rauðskjóni – Fálki – Lómur fra Amhøj
De 3 hvide musketerer efter Hárekur fra Isafold alle skimler, næsten hvide. Alle tre heste er i træning, og de bliver heletiden bedre. Prisen stiger i takt med uddannelse. Har du lyst til at være med til at uddanne dine egen nye ridehest, måske alridshest så har du muligheden her.
Rauðskjóni (rødbroget) Virkelig flot vallak med lidt hingstelook. Nem at ride, og er i gangsætning
Fálki (Palominobroget) Frisk stor fyr med god energi, nem at ride, og er i gangsætning
Lómur (rødbroget) Sød og nem dreng, som stort set alle med lidt rideerfaring kan ride. Er i gangsætning.
Pris: fra 38.000