Amhøj heste

Glædelig jul fra Amhøj

Vi sender en hilsen til alle omkring os med ønsket om en Glædelig Jul til alle.
Tak for et dejligt år, som har budt på mange udfordringer med at håndtere coronavirus, og tak til alle for at klare det meste med forståelse og et smil.
På Amhøj har vi året igennem haft rigtig mange gode hesteoplevelser sammen med vores mange opstaldere og gode venner.
Vores avl er udvidet med vores nye hingst,
Hákon fra Engholm, og han har både håndbedækket og gået i stod med vores egne hopper. Og han kan godt!!!! Alle vores egne hopper er drægtige. I begyndelsen håndbedækkede vi med Hákon, men senere lod vi ham komme i stod med egne hopper. Det var dejligt at se, at Hákon var helt utrolig forsigtig og venlig ved alle hopperne. Især de unge hopper var så vilde med ham, at de ikke veg fra hans side, og når Hákon sov, stod de og kiggede beundrende på. Vi glæder os vildt meget til at få føl efter ham næste år.
Vi kan heldigvis stadig nyde vores rideture i Fussingø, og vi håber virkelig ikke, at den nye naturnationalpark vil ændre på det. Det vil ikke være til at bære, hvis vi ikke kan ride i Fussingø i fremtiden. Hele dagen og hele livet er altid lidt bedre og humøret meget bedre efter en ridetur i naturen, det er godt for både humør, krop og sjæl med heste- og naturoplevelser.
I 2021 har vi et nyt og spændende projekt på vej på Amhøj med anlæggelse af oval- og dressurbane, shelter og høhotel. Stor tak til LAG Randers-Favrskov og Elro Fonden for at tro på os, og give os økonomisk tilsagn til at realisere projektet.
Julestemning med julehjerter og juleheste har spredt sig til hele stutteriet, ja, selv julemanden kom i år på besøg på islandsk hest. Vi har julehygget lidt ud over det sædvanlige med julekonkurrencer og julepynt, og det hele skaber ekstra glæde i denne coronatid.
Tak til alle dem, som endnu en gang har givet os julegodter og juleknas og tak til alle de opstaldere, som året igennem har givet en hjælpende hånd med både stort og småt. Det glæder os meget i hverdagen.
Vi glæder os til næste år, til mange nye føl og forhåbentlige mange gode rideture i vores skønne fællesskab. Familiefællesskabet udvides næste år, da Kirstine og Kenneth venter en lille ny til april, så næste generation på Amhøj er sikret med tre små.