teambuilding med heste

Teambuilding med heste
På Amhøj byder vi jævnligt virksomheder velkomne både i stalden i selskab med hestene og i vores lækre kursuslokaler. Vi afvikler forskellige typer arrangementer med enten socialt eller fagligt indhold – eller begge dele.

Vi tilbyder afslappede, uformelle og stemningsfulde omgivelser. Hos os møder du ikke anonyme konferencelokaler og standardtilbud. Vi sammensætter gerne et arrangement eller en kursusdag, så det passer til lige netop jeres ønsker – naturligvis altid med vores dejlige islændere som omdrejningspunkt.

Vi møder både helt uerfarne og rutinerede ryttere blandt vores gæster. Vi har plads til alle og har stor erfaring med at matche rytter og hest.

’HESTEPIGE’ FOR EN DAG
– også for mænd!

Socialt personalearrangement – Teambuilding med heste

Tilbring en dejlig, hyggelig og givende dag i selskab med dine kolleger og vores velopdragne islændere på Amhøj. Oplev nærværet med en hest, stemningen i stalden og samvær med dine kolleger uden for de vante rammer.

Programforslag:
• Velkommen og morgenmad i vores rytterstue
• Sådan kommunikerer du med din hest v/Kirstine Juncher Husum
• I stalden – strigle, rense hove, samvær med din hest for en dag
• Frokost
• I ridehuset – øve kommunikationsøvelser, ride (evt. ridetur i skoven)
• Eftermiddagskaffe, afrunding, tak for i dag

I MEDBRINGER JERES EGEN UNDERVISER
– Vi har islandske heste

Fagligt indhold og afrunding med en tur på hesteryg

Læg de anonyme konferencelokaler bag jer og henlæg jeres næste kursusdag i naturskønne og afslappede omgivelser. I planlægger selv dagens faglige indhold og får stillet vores lækre rytterstue og kursuslokale til rådighed. Vi sørger for forplejning og for at afrunde dagen med en tur på hesteryg, frisk luft og lejlighed til at se dine kolleger på slap line i ?????

Anbefalinger - Teambuilding med heste

Guidede ture kan bestilles hverdage og weekender med mindst 3 personer.

turridning østjylland, teambuilding med heste