På stutteri Amhøj kan du bl.a. møde Bo, Birgitte og vores datter Kirstine og hendes mand, Kenneth. 
Bo er landmand, passer alle hestene og dyrker jorden økologisk.

Bedriften har modtaget Økologisk Arealtilskud til at omlægge og drive bedriftens landbrugsarealer økologisk. Formålet med tilskuddet er at øge det økologiske areal i Danmark og derved opnå en række fordele for miljø og biodiversitet.

Birgitte er lærer og rider for hyggens skyld.
Kirstine er uddannet lærer, og hun underviser både børn og voksne i ridning og håndtering af hestene. Hun tilrider og træner alle vores heste sammen med Bo. 
Kenneth er tømrer og bygningstekniker, og han er god til at alt det med træ, og så rider han med på hyggelige ture i skoven.
 

På stutteri Amhøj har vi avlet islandske heste i mange år og vi er stadig meget betaget af den Islandske hest med dens mange gode egenskaber. Den islandske hest er en robust, naturlig og meget alsidig ridehest med 4 eller 5 gangarter. At ride en tur på en islandsk hest i tölt gør alle lidt gladere for livet og så tror vi på, at det er sundt☺
Vi har efterhånden en flok hopper, som vi godt kan lide, og som lever op til vores avlsmål om at avle "den perfekte skovturshest med fornuftigt, godt og samarbejdsvilligt sind, god vilje og fremdrift, god tölt, lærenem og fornuftig. En hest, som kan rides alene og i flok, og som kan bruges af hele familien.
Mange af vores hopper har spændende jordfarver som primært kommer fra en af vores første palominohopper og fra gode gamle Odur fra Torfastödum, som vi havde udstationeret for 15 år siden. Odur havde karakteren 9 for sind og det går igen i vores avl. Vi har også flere gode hopper efter Gassi fra Vorsabæ, Pjalfi fra Keldudal, Hrannar fra Skardi, og Prudur fra GL. Ladegård.